Katariinan Kokoomus

 

Katariinan Kokoomus jatkaa vahvasti edistyksellisenä toimijana Kotkan ja lähialueen politiikassa. Osallistumme poliittiseen debattiin kasvotusten, tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa. Kaikki yhteydenottotavat ovat meille tuttuja ja omaksumme jatkuvasti uusia toimintatapoja niin politiikan teossa kuin yhdistystoiminnassakin. Vähemmän rutiineja, enemmän elämyksiä, avointa ja vuorovaikutuksellista päätöksentekoa sekä kannustavuutta.

Edessä on kuntavaalit. Kunta- ja maakuntahallinto on uudistumassa.  Nyt on katsottava parempaan tulevaisuuteen ja jätettävä urputtaminen. Kokoomuksen ehdokkaista jokainen voi löytää vastuullisen uudistajan, joka on valmis tekemään hartiavoimin töitä Kotkan hyväksi.

Tule mukaan!

Toiminta puolueessa ja sen yhdistyksissä on antoisaa. Tekemistä on monenlaista ja jokaiselle on monenlaisia vaihtoehtoja. Tekemällä talkootyötä ja osallistumalla kokouksiin saa hyvää kokemusta poliittisesta yhdistystyöstä. Tosiaankin, meillä hallituksen kokouksiin ovat tervetulleita kaikki jäsenet. Jäsenkirjeestä selviää tulevat hallituksen kokoukset.

Jos tunnet paloa osallistua vaalityöhön ja haluat kääriä hihat - tule mukaan. Meidän joukoissa ei pönötetä, vaan ollaan innostuneita, eikä pelätä näyttää sitä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kai Savolainen
puheenjohtaja

 

Liity jäseneksi
Katariinan Kokoomukseen!