Kotkan seudun Kokoomusnuoret

Kotkan Seudun Kokoomusnuoret ry on Kotkassa ja lähialueilla toimiva kokoomusnuorten paikallisyhdistys. Monet tunnetut kokoomuslaiset ovat aloittaneet politiikan nuorella iällä - mm. Jyri Häkämies ja Piia-Noora Kauppi ovat aikoinaan olleet paikallisissa kokoomusnuorissa mukana. Kokoomusnuoret on maan vaikutusvaltaisin nuorisojärjestö.

 

Kotkan Seudun Kokoomusnuoret ry on perinteinen yhdistys, jonka viime vuodet ovat olleet hiljaisempia. Kotkan satavuotinen demariylivalta kaatui viimein syksyn 2012 kuntavaaleissa ja marraskuussa 2013 myös Kokoomusnuorten toiminta heräsi taas eloon ja kukoistukseen.

Yhdistys on Kokoomuksen Nuorten Liiton paikallisyhdistys Etelä-Kymenlaaksossa. Toimintamme keskus on Kotka, mutta pyrimme toimimaan koko seudulla eli Haminaa, Pyhtäätä, Virolahtea ja Miehikkälää myöten.

Pääosa toimijoistamme on opiskelijoita, joten erityisesti opiskelijoiden asiat ovat meille tärkeitä. Ajamme luonnollisesti oikeistolaisempaa politiikkaa - ja niinistöläiselle talouspolitiikallehan tässä konkurssipesässä olisi käyttöä!

Lue lisää www.kokoomusnuoret.fi ja Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret