Kuntavaaleissa kyse on oman kotikaupunkisi asioista. Asumisesta, varhaiskasvatuksesta, koulutuksesta, kaavoituksesta ja elinympäristöstä, Kotkan elivoimasta ja edunvalvonnasta, hyvinvointipalveluista, työllisyyden hoidosta, katuvaloista, katu- ja vesiväylistä, kevyenliikenteen väylistä ja mm. joukkoliikenteestä. Kaikkiin näihin ja lukemattomiin muihin oman kaupungin asioihin luottamushenkilömme tekevät vastuullisia päätöksiä.

Aluevaaleissa on kyse Kymenlaakson Hyvinvointialueen Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista ja Kymenlaakson pelastuspalvelusta. Onko meillä riittävästi hoivapaikkoja vanhuksille, onko erikoissairaanhoidossa riitävät resurssit ja otetaanko meillä käyttöön helppokäyttöistä ja -tajuista terveysteknologiaa ihmisten elämän turvaksi. Kaikkiin näihin ja lukemattomiin muihin oman hyvinvointialueen asioihin luottamushenkilömme tekevät vastuullisia päätöksiä.

Jos Sinä olet henkilö, jolla on näkemystä paremmista tulevaisuuksista ja haluat vaikuttaa yhteisiin asioihin, asetu ehdolle. 

Haluan asettua ehdokkaaksi tai kuulla lisää ehdokkuudesta

Kuntavaaliehdokkaat Kokoomuksen listalle Kotkassa vahvistaa Kokoomuksen Kotkan Kunnallisjärjestön yleiskokous vuoden 2024 aikana. Kuntavaalien ehdokasmaksu on 50 €. 
Aluevaaliehdokkaat Kokoomuksen listalle Kymenlaaksossa vahvistaa Kaakkois-Suomen Kokoomuksen yleiskokous vuoden 2024 aikana. Aluevaalien ehdokasmaksu ei ole vielä tiedossa.