Kuntavaaleissa kyse on oman kotikaupunkisi asioista. Asumisesta, varhaiskasvatuksesta, koulutuksesta, kaavoituksesta ja elinympäristöstä, Kotkan elivoimasta ja edunvalvonnasta, hyvinvointipalveluista, työllisyyden hoidosta, katuvaloista, katu- ja vesiväylistä, kevyenliikenteen väylistä ja mm. joukkoliikenteestä. Kaikkiin näihin ja lukemattomiin muihin oman kaupungin asioihin luottamushenkilömme tekevät vastuullisia päätöksiä.

Aluevaaleissa on kyse Kymenlaakson Hyvinvointialueen Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista ja Kymenlaakson pelastuspalvelusta. Onko meillä riittävästi hoivapaikkoja vanhuksille, onko erikoissairaanhoidossa riitävät resurssit ja otetaanko meillä käyttöön helppokäyttöistä ja -tajuista terveysteknologiaa ihmisten elämän turvaksi. Kaikkiin näihin ja lukemattomiin muihin oman hyvinvointialueen asioihin luottamushenkilömme tekevät vastuullisia päätöksiä.

Jos Sinä olet henkilö, jolla on näkemystä paremmista tulevaisuuksista ja haluat vaikuttaa yhteisiin asioihin, asetu ehdolle. 

Haluan asettua ehdokkaaksi tai kuulla lisää ehdokkuudesta
Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.

Kuntavaaliehdokkaat Kokoomuksen listalle Kotkassa vahvistaa Kokoomuksen Kotkan Kunnallisjärjestön yleiskokous vuoden 2024 aikana. Kuntavaalien ehdokasmaksu on 50 €. 
Aluevaaliehdokkaat Kokoomuksen listalle Kymenlaaksossa vahvistaa Kaakkois-Suomen Kokoomuksen yleiskokous vuoden 2024 aikana. Aluevaalien ehdokasmaksu ei ole vielä tiedossa. 

Ehdokaslomakkeet

Tällä lomakkeella voit palauttaa täytetyn allekirjoitetun lomakkeen

Valitse vaali

Lomakkeen voi palauttaa myös sähköpostilla kai.savolainen@kotka.fi tai  
Kai Savolainen c/o DataMix Kotka, Keskuskatu 11, 2.krs, Kotka. 

Muista säilyttää paperinen allekirjoitettu lomakkeesi. Se voidaan pyytään toimittamaan myöhemmin.