Hei kotkalainen nainen!


Haemme mukaan yhdistyksemme toimintaan uusia jäseniä. Yhdistyksemme on kautta-aikojen ollut innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja Kotkassa.

Kotkan Kokoomusnaiset ry. on aktiivisesti toimiva poliittinen yhdistys.

Tavoitteenamme on innostaa naisten verkostoitumista erillaisiin toimintakentiin,  lisätä tietoisuutta yhteiskunnan tavoista toimia ja poliittisista vaikutuskeinoista ja siten edistää mahdollisuuksiamme olla päättämässä yhteisistä tärkeistä asioista.

Teemme kiinteää yhteistyötä kaupungin kokoomuslaisten luottamushenkilöiden, muiden kokoomusyhdistysten, puolueen Kaakkois-Suomen piirijärjestön ja Naisten Liiton kanssa.

Eniten tietoa yhteiskunnallisen päätöksenteon vaikutuksista arjen asioihin saamme kuitenkin tosiltamme. Jäsenistössämme toimii kaiken ikäisiä ja monenlaista arkea edustavia naisia: virkanaisia, yrittäjiä, työntekijöitä, asiantuntijoita, kotiäiteja, toimihenkilöitä, opiskelijoita, eläkeläisiä.

Kokoonumme säännöllisesti, jolloin pohdimme kaupunkimme ajankohtaisia aiheita ja otamme niihin kantaa eri tavoin. Teemme vuosittain monenlaisia toiminnallisia projekteja itsenäisesti ja yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Yhdessä voimme parhaiten vaikuttaa siihen, että naisten poliittinen vaikutusvalta kasvaa ja samalla edistämme naisten yhteiskunnallisen tasa-arvon kehitystä Suomessa.

Liity toimeliaaseen joukkoomme rakentamaan kotkalaisten tulevaisuutta!
Ota rohkeasti yhteyttä minuun tai muihin hallituksen jäseniin.

Muutoksen alkuun riittää yksi ihminen. Toteutukseen tarvitaan kokonainen joukkue.
Tule mukaan joukkueeseemme!

Johanna Hasu
Puheenjohtaja
0449791505

Kotkan Kokoomusnaiset ry
Johanna.hasu@live.com