31 Ari Liljasto

ikä: 55
yrittäjä, rakennusinsinööri

Olen koulutukseltani rakennusinsinööri sekä rakennusterveysasiantuntija (RTA) ja toimin tällä hetkellä rakennusalan asiantuntija- tehtävissä, etupäässä kunto- ja sisäilmatutkimuksissa sekä olen ollut vetämässä pieniä sekä suuria rakennusalanprojekteja.

Perhesuhteeltani olen naimisissa sekä meillä on neljä aikuista lasta sekä Tarmo niminen koiranpentu.

Olen mukana Kotkan Kokoomuksen ja kunnallisjärjestön hallituksessa sekä olen ollut kahdeksan vuotta jalkapallovalmentaja (Kotkan nappulat ja KTP) ja mukana seuran toiminnassa. Itse harrastan liikunta kausiluontaisesti kesäisin Padelin ja Golfin parissa sekä pidän kävelylenkeistä perheen kanssa. Toivoisinkin lisää erilaisia kävelyreittejä kaupungin alueelle.

Suurin vaaliteemani on Kotkan Elinvoimaisuus, koska kaikki lähtee mielestäni työstä. Työ luo paikkakunnalle verotuloja, joka mahdollistaa asukkaiden hyvinvoinnin ja vähentää leikkausten tarvetta. Paikkakunnan tulisi edistää mahdollisuuksien mukaisesti pienten- ja keskisuurten yritysten elinmahdollisuuksia. Nämä luovat työpaikkoja valtakunnallisesti tällä hetkellä eniten. Menestyvät yritykset tarvitsevat tyytyväisiä työntekijöitä ja tyytyväinen työntekijä tarvitsee menestyviä yrityksiä.