43 Heli Paasi

ikä: 48
IT- ja laatupäällikkö
Kotkansaari

Olen toimeen tarttuva, aktiivinen kotkalainen. Kotka on upea, aito merikaupunki, jossa on potentiaalia ja mahdollisuuksia vaikka mihin.

Haluan toimia elinvoimaisen ja hyvinvoivan kotikaupungin puolesta - tavoitteena kaikille hyvä kaupunki, jossa on toimiva arki, laadukkaat ja kehittyvät palvelut tasapuolisesti kaikkien kotkalaisten saatavilla taloudellisesti, järkevästi ja kestävästi järjestettyinä. Pidän tärkeänä kaupungin vetovoiman, pitovoiman ja houkuttelevuuden lisäämistä niin nykyisille kuin uusillekin asukkaille sekä matkailijoille. Tuen yritysmyönteisyyden ja investointien edistämistä ja sijaintimme aktiivista hyödyntämistä vetovoiman luomisessa.

Pidän haasteista ja arvostan luottamusta. Luottamustehtävissä olen toiminut mm. HaminaKotka Satama Oy:n ja  Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy:n hallituksissa sekä Kotkan kaupunkirakenne ja liikuntalautakunnissa. Olen mukana myös Kymenlaakson kauppakamarin valiokuntatyöskentelyssä, tällä hetkellä teollisuusvaliokunnassa. Lisäksi olen jo vuosia ollut aktiivinen seuratoiminnassa, tällä hetkellä mm. veneilyseura Kymen Navigaattorit ry:n hallituksessa ja Kotkan Pursiseuran toiminnassa.
Vapaa-aikaa vietän luonnon ja veneilyn parissa. Saaristo, vesistöt, ainutlaatuiset luontoarvot sekä erilaiset aktiviteetit luonnossa ja veneillen sekä liikkuen ovat lähellä sydäntäni ja tarjoavat vastapainoa aktiiviseen arkeen.